2013

Колекцијата се надградува и наскоро ке биде комплетна
Големина на текст: Decrease font Enlarge font

Поштенски марки 2013

Се прикажуваат 32 -резултати
Културно наследство - садови Културно наследство - садови Домашни миленици - зајак Сообраќајни средства - мотори 125 години од пронаоѓањето на пневматици од Џон Данлоп 125 години од раѓањето на Владимир Зворник татко на телевизијата Македонија во ЕУ - Даблин Македонија во ЕУ - Вилниус ЕВРОПА - Поштенско комбе ЕВРОПА - Поштенско комбе ЕВРОПА - Поштенско комбе 100 години од смртта на Али Риза  Уљќинаку 125 години од раѓањето на Реџеп Митровица 1150 години од создавањето на словенската писменост од светите Кирил и Методиј Редовна марка - Демир Капија Редовна марка - Македонски Брод 50 години од катастрофалниот земјотрес во Скопје Бајрам 100 години од смртта на Васил Чакаларов 150 години од смртта на Ѓурчин Кокале 100години од Охридско-Дебарско востание Европско првенство во кошарка за мажи 20 години Македонско-Кинески дипломатски односи Флора од Македонија-печурки Флора од Македонија-печурки Флора од Македонија - печурки Флора од Македонија-печурки 100 години од раѓањето на Петре Богдановски Кочко 200 години од раѓањето на Рихард Вагнер Божик Редовна марка- Домат Редовна марка -Модар патлиџан
  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Програма на поштенски марки 2013
Програма на поштенски марки 2012
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS