Започна „Неделата на хуманост“ на Македонска пошта

Големина на текст: Decrease font Enlarge font
image

Претставници на Македонска пошта предводени од генералниот директор Фаадис Реџепи во текот на вчерашниот ден остварија средба со градоначалникот на општина Тетово, г-ѓа Теута Арифи.

За време на средбата,  генералниот директор ги информираше претаставниците на општина Тетово за „Неделата на хуманост“ што започнува од денес – понеделник 10 август и ќе трае до 15 –ти август сабота. 

Во оваа пригода, а во име на вработените на Македонска пошта, дозволете ми уште еднаш да изразам сочуство за настраданите во оваа природна катастрофа, што го зафати тетовскиот крај, рече во своето обраќање до градоначалникот на општина Тетово, г-ѓа Теута Арифи, генералниот директор на Македонска пошта, г. Фаадис Реџепи. 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS
Video