Македонска пошта донираше хуманитарна помош

Големина на текст: Decrease font Enlarge font
image

Во текот на вчерашниот ден претставници од Мкедонска пошта ги посетија поплавените подрачја во тетовскиот крај – Шипковица, Голема и Мала Речица. Да донираме за настраданото население од поплавите во тетовско и да ја покажеме нашата хуманост!

„Денеска дојдовме за да ја споделиме болката со семејствата и да им помогнеме донирајќи пакети со прехранбени продукти. 

Дистрибуцијата на хуманитарната помош ќе се изврши во соработка со Црвениот крст на Македонија.

Ги повикувам сите хумани граѓани да дадат придонес со своите донации и својата помош да ја достават до 330-те единици на поштенска мрежа на Македонска пошта, на цела територија на Р. Македонија, рече генералниот директор Фаадис Реџепи.

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS
Video