Прв поштенски маратон- Прилеп 2015

Големина на текст: Decrease font Enlarge font

Најава за одржување на првиот поштенски маратон под покровителство на Ад„Македонска пошта“во емисијата „За животот„на Огнен Јанески на 24 Вести. http://24vesti.mk/za-zhivotot-29-10-2015

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS
Video