Доделена благодарница на Македонска пошта

Големина на текст: Decrease font Enlarge font
image

Претставници од месната заедница на село Шипковица и претседателот на кризниот штаб за поплавите во Шипковица, денес, 28 декември 2015 год., на генералниот директор на Македонска пошта, г. Фаадис Реџепи му доделија благодарница, изразувајќи ја својата благодарност за поддршката и помошта што Македонска пошта му ја даде на населението во тетовскиот регион за време на полавите.

Во оваа прилика генералниот директор Фаадис Реџепи во свое име и во име на вработените на Македонска пошта се заблагодари и рече:

„Задоволство ми е што компанијата на чиие чело сум и вработените во соработка со Црвениот крст на Р.Македонија придонесоа барем за момент да ги ублажат страдањата на населението во тетовскиот регион за време на поплавите. Ви посакувам се најдобро во новата 2016 год., со надеж дека во иднина вакви природни катастрофи нема да се повторат.  


  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS
Video