Насловна | НОВОСТИ

НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КАНДИДАТИТЕ ВО ВРСКА СО ТЕТСИРАЊЕТО ПО ОБЈАВЕНИОТ ЈАВЕН ОГЛАС НА АД “МАКЕДОНСКА ПОШТА“ – СКОПЈЕ

1.      Тестирањето ќе се одржи на 27.08.2016 во Основното Училиште “Конгреси и Манастирит“ на следниот линк; 2.      Задолжително е лично присуство на кандидатите; 3.      Кандидатите треба да
[повеќе]

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КАНДИДАТИТЕ ВО ВРСКА СО КОИ ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ИНТЕРВУ ПО ОБЈАВЕНИОТ ЈАВЕН ОГЛАС НА АД“МАКЕДОНСКА ПОШТА“ – СКОПЈЕ

1. Интервјуто  ќе се одржи на ден 26.08.2016 година.   2. Задолжително е лично присуство на кандидатите.   3. Кандидатите треба да се пријават 15 минути пред наведениот термин ...
[повеќе]

ИЗВЕСТУВАЊЕ до кандидатите пријавени по објавениот јавен оглас на АД “Македонска пошта” – Скопје

до кандидатите пријавени по објавениот јавен оглас на АД “Македонска пошта” – Скопје на ден 06.08.2016 година, во дневниот печат Вечер и Коха.   Се известуваат сите ...
[повеќе]
image

Денови на солидарност на Македонска пошта во соработка со Црвениот крст на Р. Македонија

Македонска пошта во пероидот од 17 до 31 август 2016 год. ги отвора своите единици на поштенска мрежа за собиорање на хуманитарна помош за настраданите ...
[повеќе]
image

Вработени на Македонска пошта во поплавените подрачја

Активностите на Македонска пошта за справување со последиците од невремето во скопскиот регион продолжуваат. Денес над 50 вработени на Македонска пошта учествуваат во расчистување на ...
[повеќе]
image

Македонска пошта донираше за настраданите подрачја

Хуманитарна помош наменета за настраданите подрачја Хасан Бег, Страчинци и Стајковци која се состои од прехрамбени продукти и средства за лична хигиена денес од Македонска ...
[повеќе]

ИЗВЕСТУВАЊЕ - Ј А В Е Н О Г Л А С за пополнување на работни места на неопределено работно време

Материјали за тестирање на кандидатите по објавениот јавен оглас на ден  06.08.2016 во дневниот печат КОХА и  Вечер на АД “Македонска пошта” – Скопје. Кандидатите ќе ...
[повеќе]
image

Отворена нова поштенска единица во Тетово

Денес на 5 август 2016, во присуство на градоначалникот на Општина Тетово, генералниот директор на Македонска пошта г. Фаадис Реџепи ја отвори новата поштенска ...
[повеќе]
1 2 3 4 5 6 7 next вкупно: 50 | прикажани: 1 - 8
Помош за корисници
  • Help
  • Kalkulator
  • Sledenje na Pratki
  • EMS
Video